sunnuntai 24. helmikuuta 2013

~Mielen rauhaa~

Heih ! 
Jooh mä oon varmaan aikasemmin vähän vihjaillu sitä että mulla ois niin sanottusti... Masennnus. Kylläh mulla on pieni masennus. Pieni ja pieni masennus kummiskin. Jah mä oon tajunnu sen, että mulla ei ooh mitään syytä ees olla masentun. Mun pitäs hyppii ja iloita elämästä. Jotkut voi aatella et masennus on vaan jotain väli-aikaista. Eih se voih olla pitkään jos sitä ei hoideta. Joskus se voi helpottua ja "hävitä" . Jooh Nykyään monella nuorella on masennus. Mutta miettikää mikä sen aiheuttaa. Nyky nuoret ei välitä ihmisten tunteista. Jooh kuulostaa tyhmältä että joku 15 vuotias masentun tyttö kertoo et muut nuoret ei välittäs. Mutta totta se on ei kaikki välitä herkempien tuteista. En oo mäkään ole aina välittänyt. Mutta nykyään välitän ehkä vaan sen vuoksi , että minullekin on tullut pientä masennusta. Ja oon seurannut 3 eillaisen ihmisen masennusta. Kaikki erillaisia persoonia yksi heistä on niin sanotusti "gansteri". Väittää ettei välitä mistään tuhoaa kaiken ympäriltä vain saadakseen sen huomion jonka tarvitsee. Ja yksinäisinä ja lohduttomina iltoina kun ei mitään jaksa yrittää viiltää ranteitaan ja jua itsensä humalaan surun murheisiin. Toinen heistä on minulla ollut jo elämässä kauvemmin kuin muut kaksi. Pienestä pitäen pilkattu erillaisudesta. Väittää ettei tunnu missään ei kerro tunteistaan kellekkään koskaan. Väittää ei näytä mitenkään pahaa oloaan koska on ollut aina muitten tuki-pylväänä ja kuuteliana. Sanoo viiltelyn olevan pahasta ja silti salaa jalkaansa viiltää. Kolmas ...Voih sitä raukkaa.. Ei omista paljoa ystäviä. Haukuttu pienestä pitäen. Ei kerro kaikkea pitää pahan olon sisällään. Viiltoja pitkin käsivarsia ja jaloissa. Väsyneenä koko ajan. Vihaa koulua koska pelkää. Ei luota enään kehenkään. Jokainen ihminen jotenkin ärsyttää. Toivoo kuolemaa... Niin ja minä elän kaiken sen keskellä neuvottomana. Kukaan heistä ei tiedä toisistaan mitään ettekä jotka luulette tietävänne keitä he ovat ... Ette te tiedä kukaan ei tiedä koska kukaan ei koskaan välitä. Jos nyt kaikki nostaisitte katseen ismistä kohti jota olette haukkuneet,hakanneet,syrjäyttäneet tai muuten vain jättäneet huomioimatta. Katsokaa sitä ihmistä tarkemmin. Hän voih olla masentunut etkä huomaa sitä päälle päin. Jospa pyydät anteeksi tekosi ja olet hänelle tukena. Tajuaisit miten voit vaikuttaa ihmisen elämään. 

Sinun tekosi, sanasi , läheisyys  ja auttavaisuus voi pelastaa jonkun masentuneen hengen. Ja mieti sitä mitä sanot seuraavalla kerralla ,kun näät jonkun erillaisen ihmisen. 



~cheer up I'm always by your side to support you~

keskiviikko 20. helmikuuta 2013

~Tsauh

Heissan kaikih ! Jooh elikkäs jooh eli ei ole kuin 2 pv niin on Hiihtolama. Ihanaa jejee :) vihdoin oon kaivannut jo lomaa väsyttää päähän koskee joka päivä melkein kamala tressi jne. Hiihtoloma suunnitelmia ei ole mutta haluan ja yritän viettää sen melkein kokonaan rakkaani kanssa. Tämä viikko on ollut yhtä helvettiä sanoisinko. Meillä on koko ajan ollut kokeita ja huommenna eli torastaina on jokin ihme koulun järjestämä liikunta-päivä... Ei hyvä luoja siis jooh loisto keksintö muuten mutta harvoja meijän koulussa varmaan kiinnostaa oikeesti tehä jotain lumivestoksii lumihangessa tai laskea pulkkamäkeä. Ja oletan että kukaan ei mitään pulkkia tua joten porukka laskee sit varmaan jollain jätesäkeillä (Y)... mutta jooh mitäs täs ny sit viel kertois taih valittas. Oih niin pitäisi nyt sitten alkaa etti kesä-töitä kyllä.. Minä kesä-töihin äitini oikein vaati mut töihin mutta en valita ihan kivahan sitä rahaakin ois saada... Hmm niih.. Vituttaa vaan kun ei vois olla joh se kesä. Kaikkii paleltaa ja vituttaa. Mutta kait se tähän suomen talvi/kevääseen kuuluu ?? Jaah no mutta mutta.. Aivan niih viime viikonloppuna näin ystäväni joka nyt muutti viime syksyllä. Oli tosi mukavaa nähä sitäkii pitkästä aikaa. Tajusin siin samalla miten kaikki on muuttun sen jälkeen ihan vitusti. Moni ihmin on muuttun ja seura muuttuu. En tajuu miten niin pienessä ajassa kaikki voih yhtäkkiä vaan muuttuu. Musta se on jotenkin ehkä ihan vähän jopa säälittävää siis ei sille pahalla mut siis sille oikeesti säälin joitain :D. Siis kun emt en osaa oikee sitä selittää. Jotkut vaan muuttu Apsolutisteista tuli joka viikonlopun juhlioita ja röökin polttajia. Sitä vaan ihmettelin että mistä se lähti ?? Niiku kuka niille tarjos ekat röökit tai niitten juomat?? Miten ne nyt yhtäkkiä tykästy alkoholiin ja tupakkaan?? En ymmärrä enkä välttämättä ees haluu kuulla.. On se niin jännä kun ite meinaa just lopettaa ja juominkii vähentyn huomattavasti ni porukka vasta alottaa.. On se oikeesti niin outoo kattoo totta .. Siis en mä sitä niinku moiti tai mitään antaa toisten polttaa ja juua miten  lystää. Se on vaan jännää en osaa sit sillee kuvaillakkaa :"I


 

torstai 14. helmikuuta 2013

~Ystävänpäivä

Hyvää ystävänpäivää! Jooh hei tässä nyt on ollut hyvin sekavaa kaikki jah pyörällä päästä taijan olla vielkin kohta onneksi meen isälleni siellä aina saah rauoittua. Mutta jooh ystävänpäivä oli iihan kiva jooh lukuun ottamatta sitä että koulussa pitäs tehä nyt kaikkensa ja tänäänkin oli kaks koetta peräkanaan ja molemmat varmaan hylättiin mutta ei siitä sen enenpääh. Ystävänpäivänä koulu järjetää aina halipäivän jossa kerätään nimiä sydämmiin halaamalla. Musta se on väärin ystävänpäivän pitäs olla jotain eirtyistä ei mitään rondomien halailuu vaan siks että sais mahollisimman paljon nimiä johonkin paperi lappuun. Ystävänpäivänä pitää muistella ystäviä jotka on tukenut sua pahoina ja hyvinä päivinä. Myös heitä pitää muistella jotka joskus sulle on ollut tärkein ystävä päällä maan ja nyt ei sitä ihmistä enää ees tunnista. Nyt näin ystävänpäivänä mä muistelin mun menneitä. Parasta ystävääni ala-koulu aikoina. Oltiin erottamattomia "lapsina" ja nyt hän ei edes tunnistaisi minua jos hän kävelisi ohi. Luulin pienenä että jos löydät yhden ystävän hän olisi ikuisesti sinun kanssasi. Eih muuttoni jälkeen hän ei pitänyt edes yhteyttä. Mutta löysin uuden ystävän.. Eih löysin niitä 3 mulla on nyt tuplasti enemmän rakastettavaa ystävää. Kukaan ei korvaa vanhoja ystäviä mutta he ovat silti minulle nyt ne tärkeimmät ystävät. Kyllä jooh joskus riitelemme ja toisiamme haukumme mutta kaikki aina järjestyy tiedämme toisemme. Emme pystyisi olla vihaisia ikuisesti. Anteeksi siitä että en ole koskaan heille kertoneet sitä aikaisemmin ääneen. Mutta en usko että se mitenkään yllätyksenä tuli että rakastan teitä ja ootte mulle tärkeitä <3 
Jah sitten vielä Ystävänpäivänä voisi myös hei kertoa sen Rakkaalleen kuinka paljon välittää vaikka nyt ystäviähän tässä pitäisi juhlia mutta Rakkasta kultaakin saa silloin juhlia. Olin itse aika tyhmä kun en ostanut kukkasia rakkaalleni mutta kyllä hän ymmärsi etten päässyt ostelemaan lahjoja hänelle ainekin toivon että ymmärsi. Muuta ei tänään mulla ollutkaan.
Ja muistakaa jos et omista ystävää kyllä sua vielä lykästää kaikille on joku älkää menettäkö toivoa sen suhteen <3 

~Ystävyys on tärkeää älkää ketään yksin jätä ~

 

sunnuntai 3. helmikuuta 2013

~gay and proud

No heissan aattelin tässä tänään kertoo pari sanaa Seksuaalivähemmistöstä. Jooh ootte ehkä jo lukennut että olen Bi ja seurustelen tällä hetkelläkin tytön kanssa.(ihan btw joka on kyllä ihanin ihmiin ikinä)..Jooh Elikkäs siis monen vanhemille se voi ollakin tosi helppoo suhtautua siihen että lapsensa kuuluu seksuaalivähemmistöön.. Mun kokemukset on aivan toisen laiset joten minä en tiedä miltä tuntuu kun vanhemmat ovat suhtautuneen hyväksytysti sen asian. Isäni on joh asian saannut joh puheitten perusteella jo sopeutumaan asiaan. Toisinkuin Äitini josta voisin sanoa vain että hän on niin sanotusti "vanhan-ajan" ajattelia.. Mutta hei mun pointti on kummiskin se että mä oon saannu kuulla ihmisten haukkuvan nuorii jotka kuuluu seksuaalivähemmistöön... Mut hei te jotka moititte miettikää sitä että kun sinä rakastut johonkun me tunnemme aivan samoin mutta vaan samaan sukupuolta edustavaa ihmistä vastaan joten oikeesti miettikää hetki ennen kuin tuomitset muita on meilläkin tunteet.. Koulussa kiusataan ja hakataan jos nuori on erillainen se ei ole oikein... minä tiedän ja minäkin olen moneeseen otteeseen hermustuessani jotain imistä lyönnyt.. Mutta mä olen tuntenut siitä monesti syyllisyyttä.. Tiiän että se tuntuu siltä et ois niin sanotusti "kunkku" kun haukkuu ihmisii jos on erillain.. Mut hei mieti tarkemmin onko se toiselle masennuksen tuottamisen arvoista sanoa pari vain pari ilkeetä sanaa ...? 


                             ~Do not judge people~