lauantai 7. joulukuuta 2013

Mustasukkaisuus

Jokainen on varmasti tuntenut sydämmellään paineen kuvitellut pään sisällään asioita, jotka saa melkein veren kiehumaan. Mustasukkaisuus mikä sen tarkoitus on? Onko sen tarkoitus saada itsensä tajuamaan, että välittää ? Vai onko se ihmisille annettu kirous. Kateus on eri asia kuin mustasukkaisuus. Kateellinen ihminen voi kadehtia hienoja esineitä, tavaraoita, isoja rintoja (yleisin naisten kateus) . Kateus on kirous. Mitä mustasukkaisuus sitten on ? Onko se sitä ,että sillä mitataan kuinka paljon välittää? Onko se sitä, että katsotaan kuinka paljon halua pitää toisen? Mitä se on?

Mustasukkaisuus tuntuu vihalta. Onko se sitä? Minä en usko sitä vihaksi. Minulla on herkkä sydän mustasukkaisuudelle. Se on eri asia näytänkö sen. Pitäisikö se näyttää vai jättää sisälle ? Jos sen näyttää ,voiko sillä näyttää kuinka paljon välittää. Aina se kumminkin sitä ei näytä. Joskus se näyttää luottamuksen. Ainut ongelma on se miten sen erottaa? Miten erotat sen, että näytetäänkö sillä luottamuksen heikkous vai välittämisen paljous. Asia pitää käsitellä kunnolla, kunnes sen tunnistaa. Itse yritän olla näyttämättä sen juuri siksi. Mitä kävisi jos näyttäisin sen ? Olisiko se kaaos vai tulisiko siitä suloista ? Kuka tietää.. 

Mustasukkaisuus kumminkin satuttaa. Liiallinen mustasukkaisuus sattuu. Joko se että tuntee liian paljon mustasukkaisuutta sydämmellä sattuu. Myös se sattuu, kun toinen näyttää sen koko ajan. Sekin sattuu silloin voi luulla, ettei toinen luota. 

Joten mitä se on ? Onko se kirous? vai onko se jotain muuta? Kuka sen määrittää?Miten se määritellään? Ainut asia mistä voidaan olla varmoja on se, että joka ikinen joskus tuntee sen päässään jyskyttävän vihana ja sydämmellä kipuna.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti