tiistai 26. maaliskuuta 2013

~Yritä olla postiivinen. Näytä muille persettä jos ärsyttää :)

Heih kaiken laiset otukset jotka tätä mun paskaa jaksatte lukee kiitoksia :) Jooh siis mulla ei oo oikee ollu aikaa kirjotella mitään eikä oo tullu mitään mitä oisin halun kertoo. Joten soriii... Mutta heei kohta alkaa olee kesä jippiih ! pääse ottaa aurinkoa ja ulkoilee oikein kunnolla. Kesä muuttaa jotenkin ihmistä positiivisemmaksi ainekin mua se muuttaa. Koska se tuo niin paljon kaikkea mukavaa tähän synkkään maahan.Tulee  aina jotenkin parempi fiilis kaikesta ja silloin tulee enemmän fiilisteltyy. Yritetään nyt vielä kaikin voimin päästä tuosta synkästä talvestä iloiseen ja mukavaan kesään. Muuta hyväähän mulle ei oikee suodakkaan täällä. taih ehkä suodaankin mutta olen varmaan niin asenne vammainen etten tajua hyviä asioita synkän vuoden-aikana. Mutta jees kyllä kyllä mitäs tässä viel vois sanoo. Eikait muuta sitte koulus menee miten menee niinkuin aina. Uniongelmiani yritetään kovasti poistaa nyt syön jotain Unital nimisiä lääkkeitä jotka on ihan sellasii et kaikki saa syyä noit pieniin uniongelmiin että niih.. Pääsiäinen tulossa joten eikun syömään suklaamunia ;)) pitäkää Hyvä pääsiäinen !<3




keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

~"Parane pian"

Hei kaikki. Eikö olekkin ihanaa tämä aika vuodesta taudit tarttuu ja joutuu makaamaan sängyssä kuin puoli kuollut?? Jos joku tästä nauttii voin sanoa se on hullu. Minulla oli kuumetta eilen se nousi jopa jonnekkin 39,30:neen jooh nyt on laskennut kuume mutta tuntuu siltä että olisin mykkä ääntä ei lähde kunnolla ;( Eilen se oli kyllä pahempi koska tuntui aivan siltä että yskisin keuhkoni pihalle. Aivan kamala tunne hyih! Kipeänä on myös tosi tylsää olla ei voi kun nukkuu. Mä oon jo itseni mielestä tarpeeksi terve mutta muut haluaa että olisin vielä pari päivää kotona leipäilemässä. Olen ollut neljän seinän sisällä vasta 2pv ja nyt jo tuntuu siltä että sekoan. Kaipaan sivistystä D:



torstai 7. maaliskuuta 2013

~Music is brug

Heissan mitä kuuluu kukkuluuruu. Mulla on ollut hiton tylsä viikko ja olen ollut koko viikon kotona... Joten nyt aattelin kirjotellla joh koska.. Eipä oo mitään parempaa tekemistä. Kun olla koneella tuijottaa näyttöö popittaa hyvää musaa. Mulla on todella laaja musiikki maku mä kuuntelen gansta räpistä regeen. Joskus menee jopa poppi ja iskelmä. Joten en silleen sano koskaan että joku ois paskaa musaa. Olen muuten huomannut että jokaiseen mieli alaan löytyy nykyäään ainakin yksi taih parikin kappaletta. Mulle musiikki on yksi tärkeitä asiaoisata täällä maan päällä. Kuulostaa ehkä hullulta mutta näin vain on. Musiikki on loistava tapa ilmaista tunteitaan. Itselleni ainakin on vaikeaa kertoa tunteistani. Yleensä kuuntelen aina musiikkia joka sopii juuri sen ajan fiiliksiin. Joskus kun kuuntelen erillaista musaa niin fiiliskin muuttuu. Se on hyvin erikoista kun mikään ei muuta mun fiilistä niin musiikki muuttaa sen hetkessä.  näinMusiikilla on kovin suuri vaikutus ainakin minun tunteisiini. Monet sanovat että "Musiikki on mun elmä" taih "Musiikki on mun huume". Mä itse kuulun niihin jotka sanovat ja lähinnä siksi että en pystyisi oikeasti olla edes päivää kuuntelematta musiikkia. Outoa mutta totta .. Musiikki on todella kaunis asia vaikka jokaisella onkin oma tyylinsä. Ja se että jokaisella on oma tyyli on hyvä. Ei se olisi mukavaa jos vaikka kaikki kuuntelis samaa musiikkia. Kaikilla on oma makunsa ja se on hyvä :) 




sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

~Love

Hei nyt on vika päivä lomaa. Huommenna alkaa taas koulu. Viikko meni aivan liian nopeasti. Ja myös vähän tylsähkö. Parhaimmat päivät olivat kuitenkin aina kun olin kultani kanssa. Varsinkin kun pääsin pari kertaa yöksi. Oli aivan ihanaa saada nukkua oman rakkaansa vieressä <33 Siis en vaihtais sitä mihinkään mistään hinnasta. Se on jotain niin ihanaa :3 . Tiedätteks mä luulin aikasemmin että oisin jo tietoin mitä on kun rakastaa ihmistä niin paljon että oilisi valmis kuolemaan hänen puolestaan. Pakko sanoo en ole ollut ennen näin Rakastunut oikeasti! Se että saan olla hänen vieressä on jo jotain henkeä salpaavaa. Rakastan hänessä kaikkea. Hän on silmissäni kaunein nainen päällä maan. Rakastan hänen ärhäkkää luonnettaan. Kaikki hänessä on aivan loistavaa. Rakastan sitä kun saan maata hän kainalossani hiljaisuudessa. Jooh kyllä vaikka aina suhde ei ole ruusuilla tanssimista mutta tästä naisesta en luovu! Minä haluan hänelle antaa kaiken mitä hän haluaa. En oo koskaan pitänyt siitä että joku komentelee minua. Mutta hän on aivan eri asia. Mä teen aivan kaiken mitä hän käskee. Jooh kyllä voih kuulostaa siltä et olen tossun alla. Oikeastaan se on niin ja se ei haittaa edes minua. Muissa suhteissani jos olin tossun alla se ärsytti ja vihasin sitä. Nyt se vaan tuntuu jotenkin ihanalta tehdä kaikkensa saadakseen kulta iloiseksi. Jos multa kysyttäis miksi mä olen rakastunut häneen. En voisi edes vastata siihen. En tiädä mikä muhun tuli että rakasituin häneen. Ehkä se oli se iloinen viaton hymy johon ihastuin. Se kaunis hymy joka sai minut iloiseksi heti kun näin sen. Oih se oli kuin elokuvista niinkuin meidän ekat treffit. Voih kamalinta siinä että olen rakastunut on se kun tulee ikävä. Se on sydäntä raastavaa. Tuntuu välillä siltä että siihen voisi kuolla. Onneksi siihen ei nyt ihan kuolla voih mutta silti. Hän on sitä jotain voih kuulostaa tyhmältä että näin nuorena sanoo löytäneneen sen oikean. Mutta musta vain tuntuu siltä että löysin sen joh. Ja niin mä väitän. Hän on se ainut nainen jota rakastan ja tuun rakastaa Ainiaan.    

~This girl is my princess~