torstai 27. helmikuuta 2014

~Nyt on aika suuta aukaista


Olenko kuollut vaiko parantunut ?
Jotenkin päivät tuntuu erillaisilta. Rntakipu väitynyt mutta rankka hengitys pysynyt. Mitä tämä on? Onko masennusväistänyt? Vai onko tunteeni kadonneet?
Luojani vain tietää. Kuka on luojani? Kuka seuraa minua ja minun tekemiset määrää? Onko kaikki elämässä vain sattumaa vai onko kohtalo olemassa? Olenko ainut joka on oikeasti olemassa? Onko muut tyhjiä? Onko vain pari ihmistä täynnä tunteita ja loput tyhjiä?
Pienenä ajattelin että olen yksin maailmassa ainut joka omistaa hengen ja tunteet, muut olisi tyhjiä kuoria. Uskoin siihen monet vuodet. Ehkäpä siksi masennuin, voiko se olla niin? Luen hyvin ihmisten tunteita kasvoilta eleistä. Nään paljon mitä monet ei nää. 
Ehkä siksi piilotan tunteeni hyvin?
Onko jokaiselle hyvälle ihmiselle rakennettu hyvä loppu ?
Onko karma olemassa? Jos on kuka sen määrää? Itse luotan karmaan, olen nähnyt sen toimivan ja luotan siihen. Mutta miksi? Ihmisellä pitää olla jokin johon se uskoo. Mitä tapahtuisi jos kaikki luokiteltaisiin taruiksi ja ei olisi sellaista mihin voi sanoa uskovansa? Mitä tapahtuisi? Masentuisiko ihmiset? Jatkuisiko elämä entisellään ?