perjantai 22. marraskuuta 2013

~Rahan merkitys ??

Tuli nyt tässä kuunneltua äitini ja isäpuoleni riitelyä rahasta vaihteeksi. Jouduin ottamaan pikkusiskot huoneeseeni ja pistää heille jotain katseltavaa, etteivät kuuntele aikuisten huutoa. Pienten lasten ei pitäisi saada kuulla aikuisten ihmisten riitelyä siitä voi jäädä traumat, kuin minäkin olen siitä näin myöhemmin kärsinyt. 

Rahasta riitelemin on liian yleistä perheitten keskuudessa. Aivan liikaa ihmiset antaa rahan ohjata elämää. Raha ei ole se tärkein asia ja siitä ei pidä riidellä. Ihmiset ovat vuosien varrella alkanut arvostamaan rahaa aivan liikaa sanon minä. Itse en välitä oikein rahani käytöstä aivan juuri siksi, että rahaa on aivan turhaa arvostaa niin paljon. Mitä siitä hyötyy ?

Elämässä on aivan liikaa asioita joista ei pitäisi niin paljoa välittää. Esimerkiksi Raha, Sähkö, Netti. Kaikki me ollaan nykyään riippuvaisia näistä kolmesta asiasta. Voisin sanoa et jokaisella meistä on jokin näistä tärkeitä. Ajatelkaa ennen ei ollut sähköjä, nettiä ja rahakaan ei ollut tärkein asia kun ruokaa sai omasta pellosta. Nykyiset nuoret on moni koukussa nettiin. Myönnän niin minäkin olen, mutta ymmärrän netin olevan yksi niistä jota ei niin paljoa oikeasti tarvitse. Käy sääliksi nuoria, jotka ovat oikeasti koukussa tietokoneella olemiseen. En tarkoita siksi pahalla jos sanon jollekin ihmiselle, joka on netissä all day every day netissä et "Hanki jo elämä". 
  
Ei minulla muuta tänään älkää ottako itseenne. Rakkaudella minä <3

 
 

perjantai 1. marraskuuta 2013

~Tattoo

Hei rakkaat lukiat ja muut <33 Nyt on tatuointi jalassa, jeih. En oo kerenny tehä youtube videoita kauheesti. Ollu häslinkii ja vittumaisii asioit ni ei oo huvittan mut älkää huoliko kyl niitäki viel tulee. Mut nii enemmän nyt siit tatuoinnista. Ei se kauheesti sattun, muuta ku sääriluun lähetä ja pohkeen takaa. Se kuva on musta täydellin se ei oo ihan hirveen iso. Ja jos joku ei tajuu mitä se esittää... Se on harja susi/koira jolla kaulapannasta lähtee köysi joka on sen suussa ja siinä köyden päässä on lyhty. Se kuva saa jatkoo ehkä viel joskus kun saan lisää rahaa ja on aikaa :)