tiistai 13. elokuuta 2013

~"Kalastus" reissu

Hei kaikki lukijani ja muutenvain blogiani lukevat ihmiset. Ömm olin eilen Ystäväni Valen ja hänen Poikaystävänsä kanssa Abc:llä jossa söin "kerroshampurailen" joka oli ihan normaalin kokoin ja Maistui pelkälle majoneesille.. Thyi! Niin sieltä sitten lähdimme käymään Valella ja haettiin onki ja hollannista tuotuja matoja. (kuka helvetti on vaivautun tuomaa hollannista matoja suomeen?) Kumminkin me mentiin kalastamaan. Mä lähinnä leikin mun kameralla vain ja Vale+ hänen poikaystävä kalasti. Ei saatu mitään kalaa aika harmillista. Mutta tuli sentäs otettuu pari hauskaa kuvaa ja tehtyä video pätkistä naurettava video :D



                                                          Toivottavasti saatte hyvät naurut <33

maanantai 12. elokuuta 2013

~Videoo

                                                       Tällästä Tällä kertaa hope you like

sunnuntai 4. elokuuta 2013

~Videoo


~Muutosta ilmassa ?

Hei teille kaikille! Emt oon vissiin aikasemmin jo maininnu siit et mulla ei opiskelu paikkaa ole. Noh mulle tuli melkee viikko sitte soitto Haminasta Ekamin kokki puolella olisi tilaa. Haastattelu olisi 7.8.. Mutta en halua sinne.. Toki olen odottanut, että jostain minulle sitä opiskelu paikka tulisi, mutta en tahdo Haminaan. Äitini sanoi, että jos sinä sinne lähdet sinne myös muutat. Minä mihkään Haminaan haluu muuttaa. En minä uskalla muutta ja kaikki läheiset olisi liian kaukana. Olen valmis muuttaa pois kotoa, mutta en niin  kauvas.

Onneksi sain puhelun kouvolasta. Ammattistartti.. Mulle kelpaisi kyllä tämä. Kouvolaan voisin kyllä muuttaa vaikka olen aina toivonut muuttoa Kotkaan (Rakastan Kotkaa kaunis satama kaupunki) Kyllä mä Kouvolassa selviäisin yksin ja rakkaat olisi lähellä. Ainut huolen aihe onkin haastattelu 22.8. Haastatteluun on pitkä aika ja mitä käy jos en saiskaan paikkaa. Sit jään opiskelupaikattomaksi.

Toivon todella että saan paikan. Ja et pääsen muuttamaan nopeasti pois kotoa. Kuulostaa ilkeältä, mutta haluan nopeasti pois kotoa karkuun Äitini holhoamiselta ja pahaa tekevältä huudolta. Minulla on välit Äitini kanssa tällä hetkellä aika hyvät ja sentakia halua nopeasti pois ennen kuin ne menee taas huonoiksi. Nykyään olen huomannut, että ihan kuin kaikilla perheen jäsenilläni olisi minua vastaa jokin. Jokainen asia mitä teen on väärin. En tieädä olenko vain harhaluuloinen vai onko asia tosiaankin näin. 

Loisto uutisia. Jos satutte muistamaan minun eksäni ? Olemme jälleen yhdessä. Pitkien keskustelujen ja pienien riitojen avulla ollaan nyt tässä. Mutta minun on nyt panostettava kunnolla tällä kertaa. Erommehan oli vaikea selittävää ja molemmat tehtiin väärin asioita. Mutta enimmikseen minä olen tehnyt vääriä päätöksiä ja eron aikana esittänyt jotain mitä en olen joka on jäännyt päälle ja joka haittaa suhdetta. Nyt mun on vain pakko jotenkin saada todistettua hänelle, että rakastan hänntä vieläkin yhtä paljon kuin ennenkin. Ja kuinka minä olen oikeasti se sama ihminen mihin hän rakastuih. 

Ei mitään muuta tällä kertaa taida olla.. Paitsi että teen varmaankin tänään taikka viimeistään 2 pv sisällä sitten taas lisää video vlogia joten vilkaskaa sitten mun Youtube sivuja ja niin edelleen :) kiiitos ja hei hei. 

https://www.youtube.com/user/TheNoPPakoppa